Β’ Κύκλος σεμιναρίων One Stroke για προχωρημένους (5 μαθήματα)

Event details

  • Πέμπτη | 1 Φεβρουαρίου 2018
  • 17:00
  • Αντωνιάδης Ηλεκτρονικά-Εκπαιδευτικά Λτδ Ιφιγενείας 20, 2007 Στρόβολος
  • 22516351
  • 8Attendees
  • Ελισάβετ ΓκόγκουStaff members

Αφού ολοκληρώσαμε τον α’ κύκλο σεμιναρίων One Stroke τον περασμένο Νοέμβριο, προχωράμε στον επόμενο κύκλο, με 5 νέες συναντήσεις όπου θα δούμε πιο προχωρημένες τεχνικές σε 5 διαφορετικά έργα. Πάντα με την καθοδήγηση της Ελισάβετ Γκόγκου θα εμπλουτίσουμε και θα εξελίξουμε τις ικανότητες μας στην εντυπωσιακή τεχνική της One Stroke.

Ο Β’ κύκλος σεμιναρίων One Stroke, απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν συμπληρώσει τον Α΄ κύκλο σεμιναρίων, είτε κοντά μας είτε σε άλλα εργαστήρια και έχουν εμπειρία στις βασικές τεχνικές. Αποτελείται από 5 μαθήματα διάρκειας 2.5 ωρών, θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη μέχρι την 1η Μαρτίου η ώρα 17:00 το απόγευμα στο εργαστήρι μας. Για όσους ξεκινήσουν τώρα τον Α’ κύκλο σεμιναρίων One Stroke, θα επαναληφθεί και ο Β΄ κύκλος μέσα στους επόμενους μήνες.

Στον Β’ κύκλο σεμιναρίων θα διδαχθούν με τη σειρά:

1ο Σεμινάριο: Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου: Ορτανσία (κίνηση δάκρυ, σύνθεση πεντάφυλλου)
2ο Σεμινάριο: Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου: Ανεμόνα
3ο Σεμινάριο: Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου: Πανσές (3 στρώσεις με εναλλαγές χρωμάτων)
4ο Σεμινάριο: Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου: Παπαρούνα
5ο Σεμινάριο: Πέμπτη 1 Μαρτίου: Τριαντάφυλλο (κίνηση τριαντάφυλλου – μπουμπούκι – σύνθεση τριαντάφυλλου – φύλλο)

*Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές από το διαδίκτυο για τα έργα που θα κατασκευαστούν σε κάθε σεμινάριο

Το κόστος του Β’ Κύκλου σεμιναρίων One Stroke είναι €80,00 και για τα 5 σεμινάρια. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το πακέτο των υλικών που θα προμηθευτείτε στο πρώτο μάθημα και θα έχετε μαζί σας κατά τη διάρκεια και των 5 μαθημάτων, αλλά και όσων μαθημάτων ακολουθήσουν και επιθυμήσετε να συμμετέχετε. Μαζί σας θα πρέπει να έχετε και τα υλίκά που προμηθευτήκατε στον α’ κύκλο. Επίσης στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 19%. Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται οι επιφάνειες όπου θα χρησιμοποιηθούν σε κάθε σεμινάριο, καθώς θα υπάρχει επιλογή της αρεσκείας σας. Τα μόνα πράγματα που πρέπει να φέρετε μαζί σας, είναι η φαντασία και η όρεξη για ζωγραφική. Το κόστος καταβάλλεται στο πρώτο μάθημα, όπου παίρνετε και το πακέτο των υλικών.

Τα σεμινάρια One Stroke θα είναι ολιγομελή (μέχρι 8 άτομα) για να διασφαλίσουμε την ποιότητα τους. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι αυτό προ-κρατήστε έγκαιρα. Δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά πατώντας στο κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ στο επάνω μέρος της σελίδας και συμπληρώνοντας τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες για την τεχνική αλλά και τα σεμινάρια επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22516351 ή 22516951 ή μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook.

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα του Εργαστηρίου μας για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα μας!
Εργαστήρι Δημιουργικότητας: https://www.facebook.com/ergastiridimiourgikotitas