Σεμινάριο One Stroke: Διακόσμηση λαμπάδας & λαμπαδόκουτου

Event details

  • Πέμπτη | 29 Μαρτίου 2018
  • 16:30
  • Αντωνιάδης Ηλεκτρονικά - Εκπαιδευτικά Λτδ Ιφιγενείας 20, 2007 Στρόβολος
  • 22516351
  • 8Attendees
  • Ελισάβετ ΓκόγκουStaff members

Το Πάσχα πλησιάζει και ένα σεμινάριο διακόσμησης Πασχαλινής λαμπάδας δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμά μας!! Συνεχίζοντας να πρωτοπορούμε θα διακοσμήσουμε την λαμπάδα μας και το ξύλινο λαμπαδόκουτο της ώστε να φτιάξουμε ένα υπέροχο σετ, με την μοναδική τεχνική της One Stroke!! Πάντα με την καθοδήγηση της δασκάλας μας Ελισάβετ Γκόγκου. Ο κάθε συμμετέχοντας θα κατασκευάσει 1 λαμπάδα και 1 λαμπαδόκουτο.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Μαρτίου η ώρα 16:30 στο Εργαστήρι μας. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους όλα τα υλικά που προμηθεύτηκαν στους προηγούμενους κύκλους σεμιναρίων One Stroke στο Εργαστήρι μας (ακρυλικά χρώματα, πινέλα κτλ). Το κόστος του σεμιναρίου είναι €25,00 και περιλαμβάνει την λαμπάδα και το λαμπαδόκουτο για κάθε συμμετέχοντα. Φυσικά στο τέλος θα πάρετε μαζί σας το έργο που θα δημιουργήσετε. Για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο και δεν έχουν συμμετέχει προηγουμένως σε σεμινάρια One Stroke θα υπάρχει επιπλέον χρέωση υλικών που θα χρειαστεί να προμηθευτούν και θα είναι περίπου €10-15 ανάλογα με τα υλικά που θα επιλέξουν

Τα σεμινάριά μας είναι ολιγομελή εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των μαθημάτων μας. Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22516351 ή 22516951 ή μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook. Πλέον μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια μας πατώντας «ΕΓΓΡΑΦΗ» στο πάνω μέρος της σελίδας του σεμιναρίου.

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα του Εργαστηρίου μας για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα μας!
Εργαστήρι Δημιουργικότητας: https://www.facebook.com/ergastiridimiourgikotitas