Σεμινάριο Mixed Media: “Hortensia Book”

Event details

  • Σάββατο | 26 Σεπτεμβρίου 2020
  • 10:30
  • Κιλκίς 12, 2234 Λατσιά
  • 22516351
  • 6Attendees
  • Βαλασία ΧατζούδηStaff members
Ξεκινούμε ξανά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τα σεμινάρια Χειροτεχνίας με την αγαπημένη μας εκπαιδεύτρια και δασκάλα της Stamperia Βαλασία Χατζούδη. Στην πρώτη μας συνάντηση μετά τις διακοπές δημιουργούμε ένα ξεχωριστό ξύλινο βιβλίο μεγέθους 25x35cm, βασισμένο στη νέα συλλογή scrapbooking της Stamperia “Hortensia”. Χρησιμοποιούμε πάστες και ακρυλικές μπογιές για να δώσουμε χρώμα στο έργο μας, ενώ θα δημιουργήσουμε και το εφέ ξύλου με το ειδικό εργαλείο. Για τελείωμα θα χρησιμοποιήσουμε για πρώτη φορά καινούρια υλικά όπως το Fluid Gloss και το Crystal Resin

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου η ώρα 10:30 στο Εργαστήρι μας. Το κόστος του σεμιναρίου είναι €45,00 και φυσικά στο τέλος θα πάρετε μαζί σας το έργο που θα δημιουργήσετε.

Τα σεμινάρια μας είναι ολιγομελή για την ασφάλεια όλων, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Ο χώρος μας θα αερίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου και θα τηρούνται αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων. Στο χώρο θα υπάρχουν αντισηπτικά χεριών αλλά και απολυμαντικά για τον καθαρισμό των επιφανειών που χρησιμοποιούνται. Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου (θα πρέπει να φέρετε μαζί σας) ενώ συστήνεται και η χρήση γαντιών μίας χρήσης (παρέχονται στο εργαστήρι μας). Γι’ αυτό το λόγο ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22516351 ή 22516951 ή μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook. 

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα του Εργαστηρίου μας για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα μας!
Εργαστήρι Δημιουργικότητας: https://www.facebook.com/ergastiridimiourgikotitas