Σεμινάριο Mixed Media: Arctic World

Event details

  • Σάββατο | 24 Οκτωβρίου 2020
  • 10:30
  • Κιλκίς 12, 2234 Λατσιά
  • 22516351
  • 6Attendees
  • Βαλασία ΧατζούδηStaff members
Μπορεί ο καιρός να έχει τρελλαθεί και ακόμα να έχουμε θερμοκρασίες καλοκαιριού, το νέο έργο όμως από την αγαπημένη μας δασκάλα και εκπαιδεύτρια της Stamperia, Βαλασία Χατζούδη, μας ταξιδεύει στην παγωμένη Αρκτική και Ανταρτική. Σε ένα ξύλινο panel και με την χρήση των νέων παστών της Stamperia Arctic Ice, Arctic Flakes και Arctic Snow δημιουργούμε ένα χιονισμένο τοπίο με τρισδιάστατους πιγκουίνους, φάλαινες, λύκους και χιόνια!

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου η ώρα 10:30 στο Εργαστήρι μας. Το κόστος του σεμιναρίου είναι €46,00 και φυσικά στο τέλος θα πάρετε μαζί σας το έργο που θα δημιουργήσετε.

Τα σεμινάρια μας είναι ολιγομελή για την ασφάλεια όλων, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Ο χώρος μας θα αερίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου και θα τηρούνται αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων. Στο χώρο θα υπάρχουν αντισηπτικά χεριών αλλά και απολυμαντικά για τον καθαρισμό των επιφανειών που χρησιμοποιούνται. Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου (θα πρέπει να φέρετε μαζί σας) ενώ συστήνεται και η χρήση γαντιών μίας χρήσης (παρέχονται στο εργαστήρι μας). Γι’ αυτό το λόγο ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22516351 ή 22516951 ή μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook. 

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα του Εργαστηρίου μας για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα μας!
Εργαστήρι Δημιουργικότητας: https://www.facebook.com/ergastiridimiourgikotitas