Σεμινάριο Mixed Media: Καμβάς Glamour Noel

Event details

  • Τετάρτη | 6 Νοεμβρίου 2019
  • 16:00
  • Αντωνιάδης Ηλεκτρονικά - Εκπαιδευτικά Λτδ Κιλκίς 12, 2234 Λατσιά
  • 22516351
  • 8Attendees
  • Βαλασία ΧατζούδηStaff members

Ξεκινάμε σιγά σιγά τα χριστουγεννιάτικα μας έργα, πάντα υπό την καθοδήγηση της αγαπημένης μας εκπαιδεύτριας Βαλασίας Χατζούδη. Στο σεμινάριο με την διαπιστευμένη εκπαιδεύτρια της Stamperia θα φτιάξουμε ένα glamour Χριστουγεννιάτικο καμβά 40x40cm συνδυάζοντας τεχνικές Mixed Media. Σαν κεντρικό στοιχείο θα χρησιμοποιήσουμε κλασσικό Decoupage με ριζόχαρτο ενώ για την υπόλοιπη επιφάνεια θα χρησιμοποιήσουμε τις γυαλιστερές πάστες Glamour Gel της Stamperia. Πάστες, στένσιλ και contouring θα μας δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Στο τέλος θα προσθέσουμε και φωτισμό στο έργο μας με σειρά από χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που δουλεύουν με μπαταρία.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου η ώρα 16:00 στο εργαστήρι μας. Το κόστος του σεμιναρίου είναι €45,00 και φυσικά στο τέλος θα πάρετε μαζί σας το έργο που θα δημιουργήσετε. Στην τιμή του σεμιναρίου περιλαμβάνεται και το σετ με τα λαμπάκια που θα χρησιμοποιηθεί και θα πάρετε μαζί σας.

Τα σεμινάριά μας είναι ολιγομελή εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των μαθημάτων μας. Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22516351 ή 22516951 ή μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook. Πλέον μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια μας πατώντας «ΕΓΓΡΑΦΗ» στο πάνω μέρος της σελίδας του σεμιναρίου.

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα του Εργαστηρίου μας για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα μας!
Εργαστήρι Δημιουργικότητας: https://www.facebook.com/ergastiridimiourgikotitas