Σεμινάριο Mixed Media – Επιλέξτε τι θα φτιάξετε

Event details

 • Πέμπτη | 29 Ιουνίου 2017
 • 15:30
 • Ιφιγενείας 20, 2007 Στρόβολος
 • 22516351
 • 6Attendees
 • Σταυρίνα ΣούπερμανStaff members

Ένα διαφορετικό σεμινάριο ετοιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε για αυτόν τον μήνα. Θέλοντας να ικανοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους και φίλες του Εργαστηρίου μας, που θέλουν να παρακολουθήσουν σεμινάρια που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν και δεν τα κατάφεραν λόγω άλλων υποχρεώσεων, δίνουμε την δυνατότητα για ολόκληρο τον Ιούνιο κάθε Πέμπτη (8/6 15:30, 15/6 10:30, 22/6 10:30, 29/6 10:30 και 15:30), να επιλέξετε εσείς όποιο από τα τμήματα σας βολεύει και το έργο που θέλετε να κατασκευάσετε μέσα από επιλογές που σας δίνουμε.

Τα σεμινάρια:

 • Ρολόι Mixed Media:

Ένα υπέροχο ρολόι με μεικτές τεχνικές ετοίμασε και μας παρουσιάζει η δασκάλα μας Σταυρίνα. Χρησιμοποιώντας πάστες με στένσιλ, ακρυλικά χρώματα και Aqua colours και για το τελείωμα χρώματα λαδιού για σκιάσεις δημιουργούμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Κόστος: €30

 • Καμβάς με εφέ πέτρας:

Στο σεμινάριο αυτό η δασκάλα μας Σταυρίνα, μας βοηθά να  φτιάξουμε έναν καμβά με απαλά χρώματα, όπου θα εφαρμόσουμε ένα νέο εφέ πέτρας (rock effect) όπως μας δίδαξε ο Βασίλης Κοντός τον περασμένο Φεβρουάριο. Θα χρησιμοποιήσουμε πάστες και ακρυλικά χρώματα, ενώ θα συνδυάσουμε λουλούδια διακοσμητικά ώστε να φτιάξουμε ένα ρομαντικό αποτέλεσμα.

Κόστος: €35

 • Κουτί με παλαίωση και ανάγλυφα σχέδια

Ένα μοναδικό vintage μπαούλο με μεικτές τεχνικές βασισμένο στο έργο του εκπαιδευτή της Stamperia, Αντώνη Τζανιδάκη “Where the Heart is».  Στο έργο γίνεται εφαρμογή πάστας με στένσιλ, παλαίωση με χρώματα κιμωλίας και για τις σκιάσεις θα χρησιμοποιήσουμε χρώματα λαδιού.

Κόστος €25

 • Κουτί με εφέ ξύλου:

Ένα υπέροχο κουτί με μεικτές τεχνικές όπου θα εφαρμόσουμε κλασσικό decoupage, πάστες με στένσιλ, ενώ θα δούμε και μια διαφορετική τεχνική για εφέ ξύλου που μας δίδαξε ο Βασίλης Κοντός. Το κουτί μας θα ολοκληρωθεί με μια διαφορετική τεχνική παλαίωσης χωρίς κερί, αλλά με χρώματα κιμωλίας και χρώματα λαδιού.

Κόστος: €25

 • Γυναικεία Φιγούρα σε καμβά:

Με την καθοδήγηση της Σταυρίνας, θα δημιουργήσουμε έναν ξεχωριστό καμβά-πίνακα, βασισμένο στην ιδέα της εκπαιδεύτριας της STAMPERIA, Monika Paruta. Στον καμβά θα χρησιμοποιήσουμε τα νέα ριζόχαρτα της εταιρείας Stamperia, πάστες στένσιλ και τα Aqua Colours.

Κόστος: €30

Κράτηση θέσεων:

Για την καλύτερη οργάνωση των μαθημάτων η κράτηση θέσης θα πρέπει να γίνεται το αργότερο μέχρι την προηγούμενη μέρα το μεσημέρι. Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή μέχρι 6 άτομα για να μπορεί να συντονίζεται το μάθημα. Προκρατήστε έγκαιρα τη θέση σας στην μέρα και ώρα που σας βολεύει.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22516351 ή 22516951 ή μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook.

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα του Εργαστηρίου μας για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα μας!

Εργαστήρι Δημιουργικότητας: https://www.facebook.com/ergastiridimiourgikotitas