Σεμινάριο με τεχνικές σκλήρυνσης υφάσματος

Πληροφορίες

  • Τετάρτη | 24 Ιουλίου 2019
  • 16:00
  • Αντωνιάδης Ηλεκτρονικά - Εκπαιδευτικά Λτδ Κιλκίς 12, 2234 Λατσιά
  • 22516351
  • 8Συμμετοχές
  • Βαλασία ΧατζούδηΕκπαιδευτής

Ένα νέο σεμινάριο με την τεχνική της σκλήρυνσης του υφάσματος θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήρι μας το την Τετάρτη 24 Ιουλίου η ώρα 16:00 το απόγευμα. Η δασκάλα μας Βαλασία μας καθοδηγεί να δημιουργήσουμε μια  πανέμορφη γυναικεία φιγούρα ή έναν καμβά με τη χρήση της τεχνικής της σκλήρυνσης του υφάσματος (POWERTEX).

Γυναικεία φιγούρα

Φτιάχνουμε την κλασσική γυναικεία φιγούρα χρησιμοποιώντας πήλινη κεφαλή και παλιά ρούχα για φτιάξουμε το σώμα της κούκλας σε μεταλλική βάση. Το κόστος συμμετοχής για την γυναικεία φιγούρα είναι €50,00

Καμβάς

Σε ένα μεγάλο καμβά φτιάχνουμε ένα τρισδιάστατο φόντο με κορνίζες και με τη χρήση του σκληρυντικού διακοσμούμε ένα γυναικείο μπούστο ως κεντρική φιγούρα στον καμβάς μας. Το κόστος συμμετοχής για τον καμβά είναι €60,00

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται παράλληλα. Ο κάθε συμμετέχοντας μπορεί να παρακολουθήσει ένα από τα δύο θέματα. Μαζί σας θα πρέπει να έχετε την καλή σας διάθεση και όρεξη για δημιουργία. Το σεμινάριο θα διαρκέσει περίπου 3,5 ώρες.

Τα σεμινάριά μας είναι ολιγομελή εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των μαθημάτων μας. Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22516351 ή 22516951 ή μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook. Πλέον μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια μας πατώντας «ΕΓΓΡΑΦΗ» στο πάνω μέρος της σελίδας του σεμιναρίου.

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα του Εργαστηρίου μας για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα μας!
Εργαστήρι Δημιουργικότητας: https://www.facebook.com/ergastiridimiourgikotitas