Σεμινάριο Ζαχαροτεχνικής – Παπαρούνα

Event details

  • Τετάρτη | 11 Οκτωβρίου 2017
  • 16:00
  • Ιφιγενείας 20, 2007 Στρόβολος
  • 22516351
  • 8Attendees
  • Ελένη ΧριστοφορίδουStaff members

Μετά από την πρώτη μας συνάντηση και τη δωρεάν παρουσίαση της ζαχαροτεχνικής στο Εργαστήρι μας, προχωράμε πλέον και στο πρακτικό κομμάτι με τα πρώτα μας εισαγωγικά σεμινάρια.

Τα εισαγωγικά μας σεμινάρια απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να αρχίσουν να μαθαίνουν πώς να διακοσμούν μία τούρτα με ζαχαρόπαστα, τα εργαλεία και υλικά που χρησιμοποιούνται και άλλα χρήσιμα θέματα για νέους «ζαχαροτέχνες». Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία για να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια αυτά.

Στο πρώτο μας σεμινάριο λοιπόν η Ελένη θα μας καθοδηγήσει να φτιάξουμε μια παπαρούνα, διακοσμημένη με ζαχαροπαστα σε ημισφαίριο από πολυστερίνη. Θα μάθουμε τα πρώτα μυστικά για το πως δουλεύεται η ζαχαρόπαστα, πως χρωματίζεται και πως μπορούμε να δημιουργήσουμε διάφορα σχήματα με την βοήθεια ειδικών εργαλείων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου η ώρα 16:00  στο Εργαστήρι μας. Το κόστος του σεμιναρίου είναι €38,00 και φυσικά στο τέλος θα πάρετε μαζί σας το έργο που θα δημιουργήσετε. Όλα τα υλικά (ζαχαρόπαστα, χρώματα, εργαλεία κλπ) παρέχονται από  εμάς και περιλαμβάνονται στη τιμή του σεμιναρίου

Ειδική τιμή

για συμμετοχή και στα 2 πρώτα εισαγωγικά σεμινάρια ζαχαροτεχνικής στις 11 & 21 Οκτωβρίου, σύνολο €70.

Τα σεμινάριά ζαχαρόπαστας θα είναι ολιγομελή (μέχρι 8 άτομα) εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των μαθημάτων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22516351 ή 22516951 ή μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook.

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα του Εργαστηρίου μας για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα μας!
Εργαστήρι Δημιουργικότητας: https://www.facebook.com/ergastiridimiourgikotitas