Σεμινάριο Ζαχαροτεχνικής: «Διακόσμηση Christmas Cake»

Event details

  • Σάββατο | 16 Δεκεμβρίου 2017
  • 10:00
  • Ιφιγενείας 20, 2007 Στρόβολος
  • 22516351
  • 8Attendees
  • Ελένη ΧριστοφορίδουStaff members

Τελευταίο μας σεμινάριο για το 2017. Δεν θα μπορούσε να κλείσει η χρονιά χωρίς να φτιάξουμε τα Christmas Cakes μας. Έτσι λοιπόν στο τελευταίο μας σεμινάριο διακοσμούμε τα Χριστουγεννιάτικα μας κέικ με ζαχαρόπαστα αλλά και αμυγδαλόπαστα (η οποία περιλαμβάνεται στην τιμή του σεμιναρίου). Εσείς το μόνο που έχετε να φέρετε είναι το κέικ σας( το οποίο δεν πρέπει να ξεπερνά τα 20cm διάμετρο) και με τη βοήθεια της Ελένης θα κάνουμε και πάλι εντυπωσιακά πράγματα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου η ώρα 16:00 το απόγευμα  και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου η ώρα 10:00 το πρωί  στο Εργαστήρι μας. Το κόστος του σεμιναρίου είναι €35 και φυσικά στο τέλος θα πάρετε μαζί σας το κέικ που θα δημιουργήσετε. Στην τιμή του σεμιναρίου περιλαμβάνονται όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να φέρει μαζί του το κέικ (που θα χρησιμοποιηθεί σαν βάση) και δεν πρέπει να ξεπερνά τα 20cm διάμετρο. Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο, χρησιμοποιώντας πολυστερίνη για βάση αντί κέικ.

 

Τα σεμινάρια ζαχαροτεχνικής απευθύνονται σε αρχάριους που θέλουν να μάθουν κάποια βασικά μυστικά για την τεχνική. Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία για να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια αυτά.

Τα σεμινάριά ζαχαρόπαστας είναι ολιγομελή (μέχρι 8 άτομα) εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των μαθημάτων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22516351 ή 22516951 ή μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook.

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα του Εργαστηρίου μας για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα μας!

Εργαστήρι Δημιουργικότητας: https://www.facebook.com/ergastiridimiourgikotitas