Δωρεάν Παρουσίαση Ζαχαροτεχνικής

Event details

  • Σάββατο | 23 Σεπτεμβρίου 2017
  • 10:30
  • Ιφιγενείας 20, 2007 Στρόβολος
  • 22516351
  • 20Attendees
  • Ελένη ΧριστοφορίδουStaff members

Όταν η ζαχαροπλαστική παντρεύεται την τέχνη με κύριο συστατικό πάντα τη φαντασία, τότε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Πάνω σε αυτή τη βάση λοιπόν ετοιμάζουμε να σας παρουσιάσουμε μια διαφορετική μορφή τέχνης για τους λάτρεις της κουζίνας και ειδικότερα της ζαχαροπλαστικής.

Είμαστε σίγουροι ότι έχετε βρεθεί σε κάποιο πάρτι γενεθλίων, βάφτισης ή σε γαμήλια δεξίωση, θα έχετε προσέξει τις εντυπωσιακά διακοσμημένες τούρτες και θα έχετε αναρωτηθεί πως φτιάχνονται. Το επόμενο διάστημα προγραμματίζουμε σεμινάρια όπου θα μάθουμε βασικές τεχνικές της ζαχαροτεχνικής και το πως μπορούμε να φτιάξουμε τη δική μας διακόσμηση στο σπίτι.

Δωρεάν Παρουσίαση

Αρχίζουμε το ταξίδι μας στον κόσμο της ζαχαροτεχνικής με μια δωρεάν παρουσίαση – εισαγωγή στην επεξεργασίας της ζαχαρόπαστας από την συνεργάτιδα μας Ελένη Χριστοφορίδου το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου η ώρα 10:30 το πρωί. Η Ελένη θα μας δείξει πόσο εύκολα μπορούμε να διακοσμήσουμε την τούρτα μας με την ζαχαρόπαστα όπως τις τούρτες της φωτογραφίας και θα μας ενημερώσει για όσα θα μάθουμε στη συνέχεια, στα σεμινάρια που θα ακολουθήσουν.

Τα σεμινάρια μας αλλά και η παρουσίαση το Σάββατο 23/9 απευθύνονται σε αρχάριους και άτομα που δεν είχαν ποτέ τους επαφή με την ζαχαροτεχνική. Σκοπός των σεμιναρίων είναι να σας δώσουμε το ερέθισμα για να ασχοληθείτε ερασιτεχνικά και να φτιάξετε στην πορεία τις δικές σας δημιουργίες με ζαχαρόπαστα, βάζοντας την φαντασία σας και την καλλιτεχνική σας πινελιά.

Κράτηση Θέσεων:

Για την καλύτερη οργάνωση της παρουσίασης θα υπάρχουν 20 θέσεις και γι αυτό προκρατήστε έγκαιρα χωρίς επιβάρυνση τη δική σας. Πλέον μπορείτε να κάνετε κράτηση στα σεμινάρια μας και Online πατώντας “ΕΓΓΡΑΦΗ” στο πάνω μέρος της σελίδας

Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22516351 ή 22516951 ή μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook.

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα του Εργαστηρίου μας για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα μας!
Εργαστήρι Δημιουργικότητας: https://www.facebook.com/ergastiridimiourgikotitas