Κύκλος σεμιναρίων One Stroke για αρχάριους (5 μαθήματα)

Event details

 • Τετάρτη | 1 Νοεμβρίου 2017
 • 17:00
 • Ιφιγενείας 20, 2007 Στρόβολος
 • 22516351
 • 8Attendees
 • Ελισάβετ ΓκόγκουStaff members

Αν ήθελες πάντα να μάθεις να ζωγραφίζεις, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερνες, τώρα έχεις την ευκαιρία! Για τον Νοέμβριο προγραμματίζουμε μια σειρά από σεμινάρια ζωγραφικής με την εντυπωσιακή τεχνική One Stroke! Η One Stroke είναι μια μοναδική τεχνική ζωγραφικής με την όποια ο καθένας μπορεί να μάθει να ζωγραφίζει εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Στο Εργαστήρι Δημιουργικότητας θα φιλοξενήσουμε την δημιουργό Ελισάβετ Γκόγκου, όπου μέσα από ολοκληρωμένο κύκλο σεμιναρίων θα μυήσει όσους ενδιαφέρονται στον μαγικό κόσμο αυτής της τεχνικής.

Αρχικά τι είναι η «One Stroke»;

Η One Stroke είναι μία τεχνική ζωγραφικής που ανέπτυξε η Donna Dewberry στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η τεχνική αυτή έχει ως αρχή της το γέμισμα του πινέλου με δύο χρώματα έτσι ώστε σε μια και μόνο πινελιά να συνδυάζονται σκιά, φως και χρώμα. Η τεχνική One Stroke εφαρμόζεται πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως καμβάς, ξύλο, γυαλί, ύφασμα, ακόμα και τοίχους και σου δίνει τη δυνατότητα να διακοσμήσεις τα αγαπημένα σου αντικείμενα, να φιλοτεχνήσεις τα δώρα για τους δικούς σου ανθρώπους ή απλώς να εκφραστείς μέσω της ζωγραφικής και να νιώσεις τη χαρά της δημιουργίας.

Όλοι μπορείτε να ζωγραφίσετε με την One Stroke, χωρίς να είναι απαραίτητη οποιαδήποτε πρότερη γνώση ή ταλέντο στη ζωγραφική. 

Πρόκειται για μια απασχόληση προσωπικής έκφρασης και δημιουργίας μέσω της οποίας μπορείτε, μεταξύ άλλων: 

 • να διακοσμήσετε τον χώρο σας όπως εσείς θέλετε
 • να δώσετε αξία σε παλιά αντικείμενα ή έπιπλά σας
 • να προσφέρετε αξιόλογα, οικονομικά δώρα για τους φίλους & συγγενείς σας 
 • να απελευθερώστε το ταλέντο που κρύβετε μέσα σας
 • να αποκτήστε ένα νέο χόμπι και να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας
 • γιατί όχι… να γίνετε δάσκαλοι/ες και να ασχοληθείτε με την “One Stroke” επαγγελματικά!

Ο Α’ κύκλος σεμιναρίων όπου διδάσκονται οι πρώτες βασικές κινήσεις της τεχνικής και αποτελείται από 5 μαθήματα διάρκειας 2,5 ωρών το καθένα, θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη μέχρι τις 29 Νοεμβρίου η ώρα 17:00 το απόγευμα. Ο Α’ Κύκλος σεμιναρίων απευθύνεται σε αρχάριους και δεν χρειάζεται οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία με την τεχνική.

Στον πρώτο κύκλο σεμιναρίων θα διδαχθούν με τη σειρά:
1ο Σεμινάριο: Τετάρτη 1 Νοεμβρίου: Απλό φύλλο – γέμισμα πινέλου – βασικές αρχές
2ο Σεμινάριο: Τετάρτη 8 Νοεμβρίου: Ηλιοτρόπιο
3ο Σεμινάριο: Τετάρτη 15 Νοεμβρίου: Λιλιουμ (σύνθεση – γύρισμα , δίπλωμα )
4ο Σεμινάριο: Τετάρτη 22 Νοεμβρίου: Μαργαρίτα (στατική – με κίνηση- με προοπτική- μπουμπούκι)
5ο Σεμινάριο: Τετάρτη 29 Νοεμβρίου: Πλουμέρια (Φούλι)

 

Το κόστος του Α’ Κύκλου σεμιναρίων One Stroke είναι €95,00 και για τα 5 σεμινάρια. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το πακέτο των υλικών που θα προμηθευτείτε στο πρώτο μάθημα και θα έχετε μαζί σας κατά τη διάρκεια και των 5 μαθημάτων, αλλά και όσων μαθημάτων ακολουθήσουν και επιθυμήσετε να συμμετέχετε. Επίσης στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 19%. Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται οι επιφάνειες όπου θα χρησιμοποιηθούν σε κάθε σεμινάριο, καθώς θα υπάρχει επιλογή της αρεσκείας σας. Τα μόνα πράγματα που πρέπει να φέρετε μαζί σας, είναι η φαντασία και η όρεξη για ζωγραφική. Το κόστος καταβάλλεται στο πρώτο μάθημα, όπου παίρνετε και το πακέτο των υλικών.

Το πακέτο των υλικών περιλαμβάνει: 10 ακρυλικά χρώματα, 4 πινέλα, σταμπαδόρους, διάλυμα ροής, μπλοκ χαρτιών εξάσκησης, βερνίκι νερού.

Τα σεμινάρια One Stroke θα είναι ολιγομελή (μέχρι 8 άτομα) για να διασφαλίσουμε την ποιότητα τους. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι αυτό προ-κρατήστε έγκαιρα. Δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά πατώντας στο κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ στο επάνω μέρος της σελίδας και συμπληρώνοντας τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α΄ΚΥΚΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ONE STROKE ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ!
Θα προγραμματιστεί νέος κύκλος σεμιναρίων για αρχάριους τον Ιανουάριο του 2018

Για περισσότερες πληροφορίες για την τεχνική αλλά και τα σεμινάρια επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22516351 ή 22516951 ή μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook.

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα του Εργαστηρίου μας για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα μας!
Εργαστήρι Δημιουργικότητας: https://www.facebook.com/ergastiridimiourgikotitas