Η εταιρεία

Η εταιρεία «Αντωνιάδης Ηλεκτρονικά – Εκπαιδευτικά Λτδ», αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο Κέντρο Εκπαιδευτικού Υλικού και Ειδών Χειροτεχνίας στην Κύπρο.

Είναι ίσως η μοναδική εταιρεία στην Κύπρο που ασχολείται με τη διάθεση εκπαιδευτικού υλικού, κατάλληλο για τη διδασκαλία και τη μάθηση σημαντικών θεμάτων του περιεχομένου σπουδών των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων, Τεχνικών Σχολών, Κολεγίων και Πανεπιστημίων, τόσο στο Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό τομέα.

Στο νέο μας κατάστημα, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κιλκίς 12 στα Λατσιά, θα βρείτε εποπτικά μέσα διδασκαλίας, κυρίως για τα μαθήματα:

Επιπλέον, θα βρείτε και άλλα μέσα διδασκαλίας, που μπορούν να αποτελέσουν βοηθήματα, καθώς και εξοπλισμό που αφορά την τεχνολογία στην εκπαίδευση, όπως διαδραστικούς πίνακες και εκπαιδευτικά λογισμικά!

Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί σε είδη χειροτεχνίας και κατασκευών, καθώς επίσης και σε εργαλεία και είδη κόλλησης, τα οποία εξυπηρετούν τόσο τις εκπαιδευτικές ανάγκες, όσο και τις ανάγκες των επαγγελματιών και των ερασιτεχνών.

Στόχος της εταιρείας αποτελεί η παροχή ψηλού επιπέδου υπηρεσιών, καθώς επίσης και προϊόντων επώνυμων, ποιοτικά ελεγμένων, σύγχρονων και ταυτισμένων με τις νέες τεχνολογίες. Προσπάθειά της είναι η κατανόηση των αναγκών των πελατών της, προτείνοντάς τους τις καλύτερες λύσεις.

shop

Σύντομο ιστορικό:

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1985 σε ένα πολύ μικρό χώρο στην οδό Ιπποκράτους (πάροδος Λήδρας) στη Λευκωσία. Κύρια αρχική ενασχόλησή της ήταν η εμπορία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και μικροσυσκευών.

Οι πρώτες της εισαγωγές ηλεκτρονικών κατασκευών (ΚΙΤS) προέρχονταν από την Ελλάδα. Η συνεργασία της με την Smart Electronics ήταν το έναυσμα για την μετέπειτα πορεία της και την ενασχόλησή της με τον εκπαιδευτικό τομέα.

Παράλληλα, αντιλήφθηκε ότι με την εισαγωγή στην εκπαίδευση του μαθήματος «Σχεδιασμός & Τεχνολογία», δημιουργήθηκε η ανάγκη τροφοδοσίας, τόσο του Υπουργείου Παιδείας, όσο και των ίδιων των σχολείων απευθείας, με υλικά και εξοπλισμούς για την οργάνωση και τη διεξαγωγή του μαθήματος. Έτσι στράφηκε προς την ευρωπαϊκή κυρίως αγορά, για την εξεύρεση εκπαιδευτικού υλικού κατάλληλου για τη διδασκαλία του συγκεκριμένου μαθήματος.

Με την πάροδο του χρόνου, παρακολουθώντας τις απαιτήσεις και τις εξελίξεις στον τομέα της εκπαίδευσης, μεγάλωσε τη γκάμα των προϊόντων της και επέκτεινε τις ασχολίες της και σε εξοπλισμούς για άλλα μαθήματα, όπως Μαθηματικά, Φυσική, Επιστήμη, Χημεία, Βιολογία, Γεωγραφία, Τέχνη κλπ, αλλά και για την Ειδική Εκπαίδευση.

Το 2002 μεταφέρθηκε σε ένα μεγαλύτερο, ιδιόκτητο χώρο στην οδό Ιφιγενείας στην Ακρόπολη. Παράλληλα, η ενασχόλησή της με τα γενικά ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και συσκευές εγκαταλείφτηκε σχεδόν τελείως, επεκτείνοντας τη γκάμα των προϊόντων της σε περισσότερο εκπαιδευτικό υλικό.

Νέα εποχή

logo-2Σταθμός στην εξέλιξη της εταιρείας αποτελεί η χρονιά 2012, όπου η «Αντωνιάδης Ηλεκτρονικά-Εκπαιδευτικά Λτδ» μεταμορφώνεται και εξελίσσεται. Το νέο λογότυπο, εμπνευσμένο από τους κύριους τομείς ενασχόλησης της εταιρείας, κάνει την εμφάνισή του. Το σλογκαν «κάνουμε τη γνώση δημιουργία» δηλώνει ότι η γνώση μπορεί να μεταδοθεί και μέσω της δημιουργίας.

Ακολουθώντας τα νέα δεδομένα και την εξέλιξη της τεχνολογίας, η εταιρεία προχωρά σε νέους τρόπους επικοινωνίας. Η δημιουργία και η λειτουργία της ιστοσελίδας της www.antoniadis.com.cy αποτελούν σημαντικά βήματα στην περαιτέρω ανάπτυξή της. Επιπλέον, η παρουσία της σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest) της δίνουν την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τους πελάτες της για ενημέρωση, αλλά και για διοργάνωση διαγωνισμών και άλλων δραστηριοτήτων.

Τέλος, και πιο πρόσφατο γεγονός είναι η δημιουργία τον Νοέμβριο του 2016 του blog της εταιρείας μας, όπου κανείς μέσα μπορεί να εντοπίσει και να αναζητήσει ιδέες και προτάσεις για κατασκευές, οδηγίες με απλά βήματα πως γίνονται διάφορες τεχνικές αλλά και πληροφορίες για τα σεμινάρια που διοργανώνουμε στο Εργαστήρι μας.