No comments yet

Τριήμερο δημιουργίας με τον Βασίλη Κοντό από το HobbyShow DecoMagia

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα φανταστικό τριήμερο που προγραμματίζουμε για την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου στο εργαστήρι μας! Ο γνωστός δημιουργός Βασίλης Κοντός από την Αθήνα και το HobbyShow DecoMagia έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο στο Εργαστήρι Δημιουργικότητας και θα πραγματοποιήσει έξι μοναδικά σεμινάρια decoupage. 

O κ. Βασίλης Κοντός, είναι από τους κορυφαίους εκπαιδευτές στο Decoupage στην Ευρώπη και δεν είναι τυχαίο που αποτελεί εκπαιδευτή και συνεργάτη στις κορυφαίες εταιρείες Pentart και Stamperia. Μαζί του θα δημιουργήσουμε έξι έργα τα οποία μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα είναι δικά σας. Επίσης με την ευκαιρία της παρουσίας του κ. Κοντού στο χώρο του εργαστηρίου μας θα μας δώσει απαντήσεις σε ότι απορίες έχουμε σχετικά με τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν και θα μας παρουσιάσει επιπλέον και άλλες δικές του ιδέες για κατασκευές.

Το πρόγραμμα και τα έργα που θα παρουσιαστούν είναι τα εξής:.

Πρώτο έργο – Παρασκευή 2/12/2016 – 10:30

Κουτί vintage με ξυλόγλυπτα

Ο Βασίλης θα μας βοηθήσει να στολίσουμε ένα κουτί χρησιμοποιώντας το κλασικό decoupage, ενώ θα εφαρμόσουμε παλαίωση με διαφορετικό τρόπο χωρίς κερί και στένσιλ!
Το κουτί μας θα ολοκληρωθεί με μοναδικά ξυλόγλυπτα, για τα οποία θα δούμε πόσο εύκολα βάφονται και χρησιμοποιούνται αλλάζοντας όλη την όψη του έργου μας.

Κόστος: 35 ευρώ

 

Δεύτερο έργο – Παρασκευή 2/12/2016 – 16:30

Κάδρο mix media steampunk
Πρόκειται για ένα κάδρο σε στυλ mix media steampunk με κεντρικό μοτίβο ένα μεγάλο κλειδί, στο οποίο θα δώσουμε μια μοναδική όψη χρησιμοποιώντας μαύρο gesso και μεταλλικά ακρυλικά χρώματα της Pentart, ενώ θα το διακοσμήσουμε με στένσιλ και μεταλλικά στοιχεία!

Κόστος: 35 ευρώ

 

 

Τρίτο έργο –  Σάββατο 3/12/2016 – 10:30

Καμβάς με καμβαδάκια και ξυλόγλυπτα 
Ο Βασίλης μας ταξιδεύει και με αυτό το έργο του σε μια πιο ρομαντική εποχή και δημιουργούμε τον ιδανικό καμβά για το σπίτι μας!

Μέσα σε έναν μεγάλο καμβά θα εφαρμόσουμε μικρότερα καμβαδάκια για ένα μοναδικό αποτέλεσμα! Στο έργο αυτό θα μάθουμε να δουλεύουμε τα χρώματα κιμωλίας, αλλά και τα ξυλόγλυπτα, τα οποία αποτελούν τα ιδανικά διακοσμητικά. Θα εφαρμόσουμε επίσης εφέ ξύλου το οποίο θα παλαιώσουμε με την τεχνική του dry brush, ενώ θα δουλέψουμε με στένσιλ και chipboards. Τέλος, θα κάνουμε μια πολύ ιδιαίτερη παλαίωση σε ανάγλυφη επιφάνεια με χρώματα λαδιού, ενώ θα χρησιμοποιήσουμε και χρώματα mist και aquacolors!
Κόστος: 40 ευρώ

 

 

Τέταρτο έργο – Σάββατο 3/12/2016 – 16:30

Ρολόι με στυλ Patchwork 
Ο Βασίλης θα μας καθοδηγήσει για να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό ρολόι σε στυλ patchwork. Μαζί θα στολίσουμε ένα μεγάλο στρογγυλό ρολόι με διαφορετικά τμήματα. Στο καθένα θα εφαρμόσουμε πολλές τεχνικές, όπως κλασικό decoupage, εφέ δέρματος, στένσιλ, σφραγίδες και πολλά άλλα! Επίσης, θα φωτοσκιάσουμε με χρώματα λαδιού, ενώ θα χρησιμοποιήσουμε και φύλλο χρυσού!
Κόστος: 35 ευρώ

 

Πέμπτο έργο – Κυριακή 4/12/2016 –  11:00

Καμβάς με εφέ τοιχογραφίας (FINTO AFFRESCO) 
Στο σεμινάριο αυτό γινόμαστε για λίγο αρχαιολόγοι και ανακαλύπτουμε πίσω από έναν αρχαίο τοίχο μια πανέμορφη τοιχογραφία! Με τη βοήθεια του Βασίλη θα θυμηθούμε μια από τις παλιές αλλά πολύ αγαπημένες και ωραίες τεχνικές του κλασικού decoupage. Την πολύ ιδιαίτερη τεχνική «pinto affresco» ή στα ελληνική εφέ τοιχογραφίας, η οποία είναι εμπνευσμένη από τις ανασκαφές στην Πομποιΐα και δίνει την ψευδαίσθηση της ανακάλυψης ενός ζωγραφικού πίνακα πίσω από έναν κατεστραμμένο τοίχο.
Κόστος: 40 ευρώ

 

 

Έκτο έργο –  Κυριακή 4/12/2016 – 16:30

Χριστουγεννιάτικο κουτί για σοκολατάκια 
Στο μάθημα αυτό δημιουργούμε το πιο ιδιαίτερο κουτί για τα χριστουγεννιάτικα γλυκάκια σας κι όχι μόνο!

Με την καθοδήγηση του Βασίλη μετατρέπουμε ένα απλό ξύλινο κουτί στο όνειρο των Χριστουγέννων! Χρησιμοποιούμε decoupage, mix media αλλά και ένα νέο ιδιαίτερο εφέ ξύλου, ενώ για το φόντο μας θα χρησιμοποιήσουμε σκληρυντικό υφάσματος Artex για ένα μοναδικό αποτέλεσμα! Τέλος, θα στολίσουμε το κουτάκι μας με χιόνι, χριστουγεννιάτικη σύνθεση και chipboard!
Κόστος: 35 ευρώ

 

Στην τιμή του κάθε σεμιναρίου συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε καθώς και ο ΦΠΑ (19%).

Υπάρχουν μόνο 15 θέσεις για κάθε σεμινάριο γι αυτό προκρατήστε έγκαιρα τη δική σας.

Ειδικές τιμές:
Για συμμετοχή σε 3-4 σεμινάρια, έκπτωση 10%
Για συμμετοχή και στα 6 σεμινάρια, έκπτωση 15% – (1 σεμινάριο δωρεάν. Σύνολο €185)

Απαραίτητη προϋπόθεση για κράτηση θέσεων η προκαταβολή €10,00 για κάθε σεμινάριο.

Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου ο Βασίλης θα βρίσκεται και στην Λεμεσό για 2 σεμινάρια στο Εργαστήρι της Spavento Trading!

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την παρουσία και τα μαθήματα του Βασίλη Κοντού στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό εδώ: Βόλος, Βουδαπέστη, Πάτρα, Δράμα, ΡέθυμνοΑθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22516351 ή 22516951 ή μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook.

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα του Εργαστηρίου μας για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα μας!
Εργαστήρι Δημιουργικότητας: https://www.facebook.com/ergastiridimiourgikotitas