Στις μέρες μας και με τη βοήθεια του ίντερνετ πολύ εύκολα μπορούμε να δούμε και να μάθουμε τεχνικές από το σπίτι μας. Στο youtube μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες βίντεο με απλές αλλά και προχωρημένες εφαρμογές Decoupage.

 

Σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα τα επίσημα κανάλια των εταιρειών Pentart και Stamperia όπου ανεβάζουν συχνά νέες τεχνικές αλλά κυρίως ανεβάζουν βιντεάκια με τις χρήσεις των υλικών τους. Επίσης ένα εξαιρετικό κανάλι έχει η Roxana Rusu, επίσημη συνεργάτιδα της εταιρείας Pentart. Στα ελληνικά επίσης θα βρείτε πολλά βίντεο μεταξύ των οποίων έχουμε ξεχωρίσει το κανάλι της Μάγιας από την Decomagia και της Debis.

 

Αν πάλι θέλετε πραγματικά να μάθετε καλά την τεχνική Decoupage από πρώτο χέρι και θέλετε κάποιον έμπειρο και μεταδοτικό να σας τα δείξει από κοντά με την πρέπουσα προσοχή και σημασία για να μην σας ξεφύγει τίποτα, τότε δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο Decoupage. Είτε για αρχάριους, είτε κάποια συγκεκριμένη τεχνική.

 

Συμβουλές:

Πριν όμως δηλώσετε συμμετοχή σε οποιοδήποτε σεμινάριο/εργαστήρι έχουμε κάποιες συμβουλές για εσάς:

 

  1. Ρίξτε μια ματιά στα έργα του εκπαιδευτή που παραδίδει τα σεμινάρια. Να είστε σίγουροι ότι τα έργα του (και το αποτέλεσμα του), είναι αυτά που θα θέλατε να δημιουργήσετε μόνοι σας.

 

  1. Ρωτήστε για τα υλικά, τις μεθόδους και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στα σεμινάρια.

 

  1. Ψάξετε τις διάφορες προσφορές που μπορεί να υπάρχουν και αναλογιστείτε αν η τιμή και το τελικό αποτέλεσμα που αναμένετε να έχετε από το συγκεκριμένο δάσκαλο/εργαστήρι σας αφήνει ικανοποιημένους.

 

  1. Τώρα είστε έτοιμοι να δείτε και τις δικές μας προτάσεις σεμιναρίων. Δείτε το πρόγραμμα των σεμιναρίων μας εδώ.