1

Πασχαλινή Λαμπάδα DIY

Ψάχνετε έναν διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο για να διακοσμήσετε τις πασχαλινές σας λαμπάδες; Μην κοιτάξετε παραπέρα από αυτό το εύκολο έργο DIY!

Τι θα χρειαστείτε:

Απλές λαμπάδες
Ξύλινη επιγραφή με ευχή ή πασχαλινά διακοσμητικά
Σχοινί – σπάγγος
Χρωματιστή κορδέλα
Ψαλίδι
Πιστόλι κόλλας/γόμας

Οδηγίες:

Ξεκινήστε επιλέγοντας την ξύλινη επιγραφή ή τα διακοσμητικά με θέμα το Πάσχα που θέλετε να τοποθετήσετε στην λαμπάδα σας. Ότι και να επιλέξετε φροντίστε να είναι αρκετά μικρά για να χωρέσουν στις λαμπάδες σας.

Τώρα που ξέρετε τι θέλετε να φτιάξετε, μπορούμε να ξεκινήσουμε. Αρχικά περάστε την κορδέλα ή τον σπάγγο σας γύρω από τη λαμπάδα για να φτιάξετε μια “βάση” περίπου στη μέση της λαμπάδας Χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα κόλλας/γόμας με το πιστολάκι για να την σταθεροποιήσετε, τόσο στην αρχή και το τέλος, όσο και στα ενδιάμεσα σημεία

Στη συνέχεια, με τη χρήση πάλι μικρής ποσότητας κόλλας/γόμας τοποθετήστε την ξύλινη επιγραφή επάνω στην “βάση” που δημιουργήσατε με τον σπάγγο/κορδέλα και αφήστε το να κρυώσει και να κολλήσει καλά πριν προχωρήσετε.

Αφού στεγνώσει η επιγραφή ή/και το διακοσμητικό σας, συνδυάστε όμορφους φιόγκους με χρωματιστές κορδέλες. Κολλήστε επίσης με μικρή ποσότητα κόλλας και αφήστε το να στεγνώσει καλά.

Τώρα είστε έτοιμοι να ανάψετε τις λαμπάδες σας

Αυτό το DIY έργο είναι ιδανικό για να προσθέσετε μια εορταστική πινελιά στο σπίτι σας αυτό το Πάσχα. Επιπλέον, είναι εύκολο και διασκεδαστικό για όλες τις ηλικίες!

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη σειρά από υλικά χειροτεχνίας για κατασκευές, καθώς επίσης και εργαλεία και είδη κόλλησης για τις μοναδικές σας δημιουργίες. Βρείτε ότι χρειάζεστε για τις πασχαλινές σας κατασκευές ΕΔΩ. Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.antoniadis.com.cy

Comment(1)

  1. Ιδέες για Πασχαλινές Χειροτεχνίες για Παιδιά – Αντωνιάδης Blog says:

    […] επίσης: – Πως να φτιάξετε την δική σας Πασχαλινή Λαμπάδα DIY– Περισσότερες Ιδέες για Πασχαλινές […]